179

Şuan blogda sadece yazı var. Başlık yok, yazılara uygun fotoğraflar yok, başka başka şeyler yok… Sevmiyorum bunları pek. Mesela başka blogda fotoğraflar mı var, hele bide yazılar da uzunsa ve pek takip etmediğim bir yazarsa aşağı doğru sadece fotoğraflara bakarak gidiyorum, sonra çıkıyorum. Başlık olayı da feci kısıtlıyor beni. 2 cümlelik yazıya ne başlığı koyam ki? Ha gerçi artık eskilere göre uzun yazıyorum ama başlık bulmak için kasamıyorum.

Blog camiasında en nefret ettiğim şeylerden birisi de bu “blog camiası” lafı. Evet süpersonik şekilde kılım ben bu olaya. Böyle sanki tüm blog yazarları birbirini tanırmış edasında falan.
Yazılar biraz birikince blogu biraz yayayım diye blograzzi’ye kaydettim. Ulan 2 gün içinde blog olayından soğutuyorlardı beni nerdeyse. Hep bir çıkarcılık hep bir üste çıkma ego tatmin etme havasındaymış millet. Banner’ının da rengi temaya uymadı göze battı sildim hepten hesabı falanı filanı.

Ben iyiyim kendi halimde, başlıklarım yok, fotoğraflarım yok, havasında olduğumda yazılarım kısa, ego tatmini için alet etmiyorum, seviyorum lan!

Not: Kimseye şahsi olarak laf çarpma amaçlı yazmadım ha...

4 Yorum: