675

Yılbaşlarını sevmiyorum be. O kadar abartılıyor ki geriliyorum sanki birşeyler yapmam, eğlenmem gerekiyormuş gibi. Yıllardır evde oturarak geçirdiğim halde geriliyorum lan. Mesela her gece yaptığımdan değişik başka ne yapabilirim diye düşündüm; ya film izliyorum, ya oyun oynuyorum ya da ikisini birden yapıyorum. Hadi ne yapayım diye düşününce ilk bunlar geldi aklıma vakit geçirmek için. Sonra bari belgesel izliyim bu gece dedim ama hiç izleyesim yok.
Başlatmayın yılbaşınıza lan! geriye doğru sayıyosunuz bir de, çok saçma be. Hadi 0 dedikten sonra elle tutulur bişi olsa ben de sayarım ama yok ki? Gideyim de Sanitarium mu Broken sword mu oynayacağıma karar vereyim.

Yok be Broken'ı zaten oynadım Sanitarium oynayayım, evet. Sonra da ne izliyim dur bakıyım... Waking life'ı izliyim, hakkında en ufak bi fikrim bile yok.

Oolduuu görüşürüz...

674

Jagged Aillance 2 ne güzel oyunmuş ya. Küçükken demosunu oynamıştım da baya sevmiştim ama zor gelmişti. Keşke o zamanlar oynayıp tadına varabilseydim ne kadar güzel olsa da şimdi hiç oynayasım yok. O değil de arayüzü çözmek biraz zamanımı aldı, çok güzel ama karışık yapmışlar. Küçükken oyunu nasıl açabilmişim ona şaşırdım. Zaten oynamazdım ki, adamları arka arkaya dizip merminin kaç adamı delip geçebileceğine bakardım, eheh…

673

Stalker birden aklıma geliyor, tekrar izlemek istiyorum. 2,5 saat boyunca beni en çok etkileyenler yönetmenin diyalog olmayan bölümlerde sadece fotoğraf kareleri gibi kadrajlar göstermesiydi. Hipnotize olmuş gibi garip bir duyguyla izledim o sahneleri. Hatta öyle ki kum tepeleri sahnesinin ne kadar mükemmel olduğunu sonradan fark edebildim. Aslında bu yine hakkında hiçbir şey bilmeden izlediğim filmlerdendi, S.t.a.l.k.e.r.’ı ararken böyle bir filmin varlığından haberdar olmuştum. Belki bu yüzden aynı tadı alamam diye tekrar izlemeye korkuyorum.

Ama birden aklıma geliyor lan, çok ilginç.

672

Merhaba ben Nesnel, 22 yaşındayım, rüya bağımlısıyım.

671

Soranlara iyiyim diyorum ama içimi rahatsız eden çok şey var, hiç huzurlu değilim be.

670

En kolay şeylerden birisinin nefret etmek olmasını hiç sevmiyorum.