17

Oblivion oynuyorum. Allies of Bruma görevinde Bruma’nın dışında koca bi kapı açılacak yardım için tüm şehirlerin kontları kontesleriyle konuştum “yardım lazım abi adam gönderebilir misiniz” diye. Nerdeyse hepsi “yok be abi zaten bizim şehrin yanında da kapı açıldı sana adam göndersem ben napacam sora? Ha ama kapıyı kapatırsan bakarız.” dediler. Üşenmedim kapadım hepsini. Sonra savaş zamanı üşenmedim saydım, saydım ama hatırlamıyorum şuan tam sayıyı ehehe. Neyse işte 20 kişi bile yoktuk lan! 7 şehir den 20 adam çıkaramamışlar koduklarım. Tüm işi ben yaptım nerdeyse. Sonra gittim bide büyük kapıyı kapadım.

Ha bu arada savaş sırasında bizimkilere vurursam “some one be murdered” diye cingar çıkardılar aldırmadım. Kapıyı kapatıp döndüğümde kızgın kızgın bakıyolar bana. Sinirlendim “ben olmasam napacağdınız lan” diye! Sonra şehre bi girdim demesinlermi bana “yasaları çiğnedin zart zurt ya paran ya canın” diye. Oturdum baştan oynadım.

Hayır oyunda bunu da düşünselermiş. Madem rol yapma oyunu, sadece grafiklere değil mantığa da dikkat etseymişsiniz be yav.

Ama Obli candır =)

0 Yorum: