6

Aklıma gedikçe sinir oluyorum lan size! Empati yeteneğimi, insanlara yardım etme zevkimi körelttiniz!

Evet sen, o sözlükten tanıdığım, İzmir'deki insan!
... ve senin benzerin olan arkadaşımın eski sevgilisi evet o İstanul'daki! Sende öylesin lan! Çürüttün çocuğu resmen, insan sevgisin, hayallerini yıktın lan! Döverim lan sizi!!! İkiniz de aynı türsünüz; konuşma şekliniz, insanı kendine bağlama şekliniz... aynı hep... Benziyorsunuz da lan birbirinize!

Sen, İzmir'li! Konuşmayacaktım artık senle, sora mesaj attın “naber hiç sesin çıkmıyo” diye! Sesi çıkmayan sendin lan! Dövesim geldiydi, laf da soktuydum o an. Sonra yine affettirdin kendini... Ama sonra? Yine aynısı! Hasta mısın kızım sen? Ne biçim insansın? Senin yüzünden sevgilime yalan söylemek zorunda kaldıydım, hala da itiraf edemedim bir türlü, o da vicdanımı rahatsız ediyor ya! En çok koyan da empati duygumu köreltmen! Senin dertlerini dinleyim çözeyim yardımcı olayım diye insanlara yardım etmekten soğudum lan! En son mesajında da bir güzel terslemiştim seni, çok rahatladıydım...

Sonra sen, İstanbul'lu! Kızım tiyatrocu olmuşsun, bir sürü birincilik ödülü var ama insan olamamışsın hala! Bir insana yapılır mı lan böyle şeyler? Çocuk seni için neler yaptı, çalıştı para biriktirdi elleri haşat oldu yine de yanına geldi! Hayalleri vardı gelecekte senle ilgili, skip attın hepsini afedersin! Sevdiydim kız seni, çok kafaydın, kimseyle yapamadığım geyiği senle yapıyordum ama o çocuğa yaptıklarından sonra soğudum! Yine insanlardan tiksindirdiniz beni! Hayır sizin ayrılmamanız için de çok uğraştım yine yardım duygum köreldi sayende lan! Senden sonra o çocuk ne hale geldi bilmiyorsun, ayrıldığınızda yanıma geldiğinde ne haldeydi bilmiyorsun! Ama o kadar hayallerden sonra birden soğumak ne demek? başka birini buldum demek! Sen ne kadar inkar etsen de hepimiz öyle düşündük kızım! O çocuk yine fedakarlık edip sana fotoğraf makinesi aldı lan! Sen naptın? Yeni sevgilinle fotoğraflarınızı çektin onla! Ne biçim insanmışsın lan sen?

Hayır sevimlisiniz de lan! Bana koyan bu! Nasıl böyle dışardan insan gözükenler böyle olabiliyor? Bir de o çocuk seninle ilgili herşeyi sana geri gönderdi, ya sen? Yemedi mi o makineyi göndermek? Ne diyeyim ya size? Nasıl bir insanımsı türmüşsünüz?

Islak meşe odunuyla kız mız demeden belinize belinize vursam, dövsem sizi aşırıya kaçmış olmam bence! Sizin yüzünüzden böyle bir insan oldum ya...

Düzenleme: Yalan falan söylememişim. Yalan söyledim diye hatırlıyormuşum. Nasıl bir kısa devre yaptıysam artık.

0 Yorum: