183

Doğum günüm yaklaşıyor, hatta haftaya. Ancak millet hafta içi gelemez diye Pazar topluyorum milleti. Anaokulunu veya diğer okulda sınıfça kutladığım yapmacık doğum günlerinin saymazsak en kalabalık doğum günüm olacak.

10 kişi çağırdım. Kimisiyle sadece arkadaşlar aracılığıyla görüşsem veya yıllardır hiç görüşmemiş olsam bile sevdiğim insanlar ki günün en özel olan yanı bu olacak benim için.

Ben istemiyordum pasta falan filan. İstiyordum ki sıradan bir gün gibi oturak, geyik yapak. Israr etti kimisi, iyi alın pastayı diye ikna olmak zorunda kaldım zira gelenlerin yarısı diğer yarısını tanımıyor, bir yarı içindekilerden de kimseyi tanımayanlar mevcut . Bu durumda ortam başlarda pasta gibi ortak bir konu olsun da hem karnımız doyar hem kaynaşır belki millet, ben de sohbet açacam milleti tanıştıracam diye strese girmem diye düşünüp kabul ettim. Ancak şimdide bunlara 10 kişi gelecek dediğimde “oha evde yapıp getirelim bari pastayı” dediler ehehe… Lan bu seferde bunun stresi başladı. Pasta yetmeyecek diye 2 pastaya paraları gidecek ki hediye istemedim kimseden ona rağmen alırlar hediye falan da, bide öyle paraları gidecek. Pastaya ben de ortak olayım bari lan, yazık millete. Bu yüzden sevmiyorum işte böyle organizasyon işlerini. Ha bide mekanla konuşmak gerekecek o pasta işini falan, piiii…

7 Yorum:

  • bizim deli kız zombi gelecekmi ? o kız deli mekanı dağıtır, pastayı birinin suratına çarpar aman diyim :P

  • ahah gelcek gelcek. Millet onu merak ediyo zaten hep. Kıskanıyom lan!
    halbuse hanım hanımcık bi kız hiç öyle göründüğü gibi değil ablası =P

  • Hediyeni artık imageshack'e upload eder,adresini veririm.Girersin ilkten pc'ne indirirsin sonrada yazıcıdan çıktısını alır kullanırsın :) Şaka bi yana kaç yaşına giriyorsun? Gülme ama erkek misin bayan mısın merak ettim bilmediğim için soruyorum :)

  • Adsız dedi ki...

    aneey ben de bu ay doğdum. kaçı seninki?
    millet hep küçümsüyodu lisede ortaokulda be. ahahaeeaağğ küçük buuu ekiekeiki diyerekten :'(

  • -ohahaha abi fotoğraftan da mı belli olmuyor? erkekim ben =)

    - 18'i =) Valla ben 1 sene geç başladığımdan yaş konusunda milleti eziyordum genelde. ağızlarını kırıyordum, oturup ağlıyolardı ahahah...

  • nhöhöh doğumgününde stresten yaşlanmak:D

    şşş tamam lan!
    tamam uzatma!
    şşş!
    alacaz 10 lu brownie işte, vişneli hemide.

    ayrıca ne pastayı yüze neyim fırlatmak ayol, siminya unutma ki biz topluluk içinde insan taklidi yapan zombileriz :P

  • çılgın ata ata kutlayın e mi