185

Halam amelyatı için Ankara’ya geldi, onunla birlikte tüm akrabalar da geldi tabi. Bizde kalan akrabanın bir çocuğu var. Akıllı uslu sayılır ama bir süre sonra artık psikolojimi bozdu çocuk ya! Sabah kapımı çalıp kitli olmasına rağmen kapı koluna asılarak gürültü yapıp kaçıyor, gün boyu oyun oynuyor, ben sıkılınca biraz da ben oynuyum diyorum bu sefer de kulağımın dibinde bikbik kafamı vikvikledi lan! Hangi odaya gitsem peşimde, yemekte bana bakıp duruyor falan.

Yemin ederim psikolojim bozuldu! Uzun zamandır bu şekilde ilkokul çocuğu baskısında kalmamıştım be! Hayır yazı falan yazacam, başka planladığım işlerim vardı onları yapacam tepemden ayrılmıyor ki rahat rahat yapayım. Kardeşim falan olsa “la yörü git bi rahat bırak” falan derdim de misafir çocuğuna hele ki akrabaysa denmiyor lan öyle…

4 Yorum:

  • ama senin tipin çocukların ilgisini çekmek içün gayet müsait kanımca.. çocuğa kızma o yüzden..

    mesela çocuklar beni sevmez çünkü ben de onları sevmem, ilgilenmem, konuşmam. bu yüzden de hiçbir çocuk bana bu tarz davranamaz, kapımı zorlayamaz. yapabileceği en fazla şey kapıma kulağını dayayarak dinlemesidir o kadar. hepsi bir bakışta biter. sonra nakavt.

    bu arada halana geçmişler ola.

  • yok yok sevgili gontes, çocuklara kötü davranamam lan ben. öyle het höt edemem. en fazla kapıyı kilitledim işim var seni işim bitince çağırırım dedim.

    Hem ne varmış tipimde len?

    bu arada saolasın...

  • ben de het höt yapmıyorum ki, istesem de yapamam zaten. bir bakışım yetiyor kenara pısmalarına..

    tipine gelince, sen hiç aynaya bakmadın mı kuzum? gayet sevimli bir tipin var. bir de gelmiş çocuk yakamı bırakmıyor diyorsun. bence maske falan tak veyahut kesekağıdıylan dolaş evde.. böylelikle bir nebze sevimsiz olabilirsin, çocuk da düşer yakandan.

  • gittiler nihayet lan. valla çok rahatladım hea...
    hem ne öyle lan kesekağdı falan? düzügün saçmala lütfen ehehe...