186

Doğum günüm için toplaştık arkadaşlarla. 10 kişi düşünüyordum, 8’e indi, 6’sı geldi. Kutay’ın işi çıkmış, Ceren’den haber gelmedi, neden gelmedi hala da sormadım ha.

Arkhe’ye haber vermiştik gelcez biz ona göre masa neyim hazırlayın diye. Gittik cuk oturduk masamıza. Herkes geldikten sonra pastayı getirmelerini söylemek için gittim muma falan gerek yok direk tabakla getirin dedim. Lan zaten pasta bile istemiyordum, bide mum falan… “Olur mu lan!” diye önümdeki tek dilim pastaya tüm mumları falan diktiler üflettiler. Pasta da güzeldi hea. Harun’a da teşekkür ediyorum pasta işini hallettiği için.

Masada 5 tane makine vardı; üçü benim, biri Merve’nin, biri de Kutay’ın 400D’si. Elemanın kendisi gelemedi makineyi göndermiş eheh. Çok makbule geçti ama hea. Paso onla oynadım zaten. Bizimkiler sohbette ben anca onları çekiyorum falan… Tüm pilleri bitirdim de rahatladım biraz. Millet de rahatladı zira lan yeter alın şunun elinden şu makineleri demeye başlamışlardı.
Demek ki neymiş? Benim elime fotoğraf makinesi veya çakmak falan verilmemesi gerekiyormuş…

Merve çoh datlı bir çerçeve almış bağa. İçinde de benim “gözlerimin arkası” fotoğrafım, Harun’la trendeki çocuğun fotoğrafı ve o 400D ile olan Merve’nin tonladığı fotoğrafım var. Son fotoğraf dik kadraj ama çerçeve yatay kadraj, sonradan fark etmiş akıllı eheh… Onu düzelticem en kısa zamanda. Ama aldığım en tatlı hediyelerden biri lan, valla. Kendi fotoğraflarım bana hediye edildi lan daha nolsun =)
Bu arada “gözlerimin arkası fotoğrafını gören “oha kartpostal mı bu" falan demiş ki buna da ayrıca sevindim. O fotoğraf benim için çok değerli zaten… ehemm, neyse…
Başka hediye alan olmamış ama canları saolsun lan. Bir ara yüzsüzlük edip hediye sipariş etmeyi düşündüm de etmedim. Ha isteseydim Çağrı falan kırmaz alırdı zira bunu yapmış adam o eheh...
Harun da tutturmuş Lubitel2 alacam diye. Lan zaten var aynısından niye alıyon diyom dinlemiyor herif.

Çok eğlendik ama lan. Sürekli suratımda salak bir sırıtış vardı zaten eheh…
Ayrıca doğum günümü erken kutlamış olabilirim ama yazısını doğum günümde yazıyorum yaa yaa…

Nice 20’nin katlarına!

5 Yorum:

  • Adsız dedi ki...

    Lan pastasız doğumgünü mü olur?!! Bi de mum istemem falan filan. Bırah olum farklı olacam ayahlarını!!! (:kızmışsimiley:)O mumları burnuna sokmadığıma dua et! Höyytttt!!

    Olum lubiş alma diyon da en azından sana onun logosunu bulacam lan. O logo makinenin herşeyi lan. Seni öksüz yetim bırakır mıyım Alperim :D:D

    Az önce msnde çoh iğrenç bi espri yaptım. Nice x(mod)20=0'lara diye. Mazur gör artık. Yaşlanıyoz olum hep berabercene. Nice mutlu yıllara. Mutluluğu katlı, yemeğin tatlı, hipodromun atlı, pastan dutlu (fade out) höğeyümn üğğtlüü...

  • poahahahahaha koptum lan!

  • aa doğum günün kutlu olsun :):)

  • benim dememle olacak bişey değil ama yinede doğum günün kutlu olsun. ki bir gün sonra yazıyorum bu yorumu, imkansız bi olay. :)

  • harun allah seni kahretesin ne diyim x(mod 20)= 0 mıı!
    utanmıyosun demi benim gibi öss öğrencisini kopartmaya, nasıl gitçem ben şimdi okula? kolum bacağım hepten koptu!

    ayrıca telaşeden alperin ger.ek doğumgününü unutacak kadar kişiliksiz bir yapım olduğunu biliyorum, ama nabiim lan neyse iyi ki doğdun memur zombicim:)