340

Ben 5 yaşındayken babam anneme yeni süpürge makinesi hediye etmişti. Hayatımda yaşadığım ilk canlı sürpriz olayıydı hatta. Annem süpürge yaparken makinenin arkasından sıcak hava çıktığını keşfetmiştim, dibinde durup ayaklarımı ısıtırdım. 16 yıldır ne zaman annem süpürge yapsa salak gibi sırıtarak ayaklarımı ısıtıyorum, çok zevkli lan.

3 Yorum:

  • meydana çıkan sıcak havayı değerlendiriyosun güzel, güzel olay. sen gırgır zamanına denk gelmemişin iyki, o gırgırın o hayvan gibi ağır demirleri az mı düştü kafama. bu babamın bana bi sürprizi olabilir miydi? olamaz mıydı? bu devirde babana bile güvenmicen. (gırgır'ı oynaması çok zevkliydi)

  • ben de süpürgenin üzerine otururdum annem çektikççe giderdim çok eğlenirdim annem sinirlenirdi falan ama ben bunu sadece 5 yaşında yapabildim malum bkz: bedensel gelişim. he ondan sonra noldu 3 yıldır kullanıcı konumundayım yani direksyon artık bende:) istediğim yere çekerim teheyy!

  • aynı şeyi ben de hala yapıyorum, evet. bi de üst tarafından falan soğuk hava üflediği bi yer var, yazın o da iyi gidiyo bence.