481

Tivibu diye skindirik isimli bir hizmet çıkardı ttnet. Çok güzel lan! İsmi Skindirik olunca güzel olmaz diye bir şey yok. Yalnız birkaç eksiği var. Ara yüzü iyi ama çok da iyi değil. Favori kanal listesi yapamıyoruz ki onca gereksiz kanal arasından istediklerimiz arasında zap yapmak işkence gibi. Ekran boyutunu istediğimiz gibi ayarlayamıyoruz. İlle de ekranın %25ini kaplayacam ben diyor. Zaten kenara da ttnetin reklamını koymuşlar ki ne saçmalıktır anlamadım. Lan zaten kullanıyoruz işte en yeni servisinizi daha ne reklam yapıyonuz?

Bunlar dışında performansı gayet iyi. 8mbit hızım olmasına rağmen nadiren 150-200’le iletişim kurduğundan 1mbit kullananlarla aramızda çok da performans farkı olmaz sanıyorum. Ha aynı anda nette gezme gibi bir fark olur o kadar. Hatta takılmaları önlemek için önce düşük kaliteli alıyor görüntüyü sonradan kaliteli haline geliyor. Ayrıca kanallar arasında National Geographic ve E2 olması süper. Ama yetmez yanına Discovery Chanel hatta ve hatta Nickelodeon ve Cartoon Network’ü de koyarlarsa dadından yinmez olacaktır benim için.

Yalnız daha adam gibi geliştiremeden üye sayısı arttığı için patlama olasılığı da var, ttnet bu. Ha satacağı hayvani reyting raporlarından gelecek parayı sadece bu sisteme yatırırlarsa daş gibi olacaktır. Şimdilik nisanın sonuna kadar 1tl ama ondan sonra 3 ve 8tllik tarifeler olacakmış. Film kiralama, seç izle, durdur falan filan beni ilgilendirmediğinden sorun yok eheh. O değil de gereksiz uzun yazdım lan.

0 Yorum: