686

İki tane mülakata girdim. ilkinde neyle karşılaşacağımı bilmediğimden biraz heyecan yaptım yedek listesine almışlar. İkincisinde ilkinin tam tersi şekilde kendime güvenli durdum, sorulara cevap verebildim ama yedeğe bile almayıp başarısız listesine koymuşlar beni.

Ulan nasıl bir mantıkla eliyorsunuz adayları anlamadım ki. Hayır referansa göre sıralıyor olsanız hiç istemesem bile bir sürü referans ayarlandı onlardan da mı bir şey çıkmaz be. Yapma deseler de kendimi tutamayıp çok ümitlenmiştim hayallere dalmıştım, tabi sonucu öğrendiğimden beri moralim bozuk. Bundan sonrası için plan da yapmamıştım. Şimdi ona kafa yoracakken kafamı kurcalayan başka şeyler çıktı iyice bunaldım be! Uzun zamandır buraya yazmıyordum bile, şimdi geldim kafam dağılsın diye içimi döküyorum düşün artık.

1 Yorum:

  • Mülakat zor iş :( Ben her mülakatta panik oluyorum elim ayağıma dolaşıyor. Heyecan basıyor.

    Aslında en iyisi hiç çalışmamak. Çalışmayı hiç sevmiyorum. Ama geçinmek için çalışıyorum mecburen. Bir yerden elime toplu para geçse mesela bir yerden miras kalsa bana. Bir miras avukatı bana yüklü bir miktar miras getirse hiç çalışmam ömür boyu.