681

Battlestar Galactica Online'a beta tester olmak için başvurmuştum, hem test başlamış hem de kabul edilmişim bebek! Bu oyunsuzlukta çok mutlu oldum be...

680

Geçenlerde eski sevgiliyi gördüm. Yolun karşısından sevgilisiyle el ele tutuşmuş geliyorlardı. Yıllar sonra ilk defa karşılaşmanın şokuyla o an ne yapsam bilemedim. Göz göze gelmemek için önüme bakıp hızlıca yanlarından geçtim ama gözümün önünden o tutuşan eller geçmedi.

Sonra öyle bir kıskançlık ve özlem patlaması yaşadım ki tüm şaşkınlığımı bastırdı. Eskiden, bu eski sevgiliden ayrıldıktan sonraki zamanlarda, el ele tutuşan çiftleri görünce çok pis kıskanırdım. Şimdi onu biriyle el ele tutuşurken görünce sırf aynı şehirde oldukları için kıskandım. Sonra öyle çok özledim ki otobüse atlayıp uzaktaki sevgilinin yanına gitmek istedim, gidemedim, sonra mesaj attım “eski sevgilimi gördüm lan” diye…

1 ay önce olmuştu bu sanırım. Şimdi de İstanbul’a gidebilmem için en az 1 ay var.

679

Ekşi'de Fallout new vegas başlığını okudum ve resmen yoksunluk krizine girdim. Yükleyip dağ bayır tepesim, uzaktan critical sneak koyasım var... İyi ki tadını aldıktan sonra silmişim yoksa çok vaktimi alacaktı şerefsiz.

678

Isıtıcılı fare istiyorum!

677

Bir haftadır her gün, saat 8 e çeyrek kala öyle uykum geliyor ki "yatsam da uyusam, saat kaç acaba" diye saate her baktığımda saat 7:45 oluyor.

676

"bu arada ben seni çok seviyorum be.."
Pijamalı Kontes - Haziran 2010

"Asıl ben seni daha çok seviyorum be!"
Nesnel İleti - Haziran 2010