777

Aslında, düşündüğüm zamanlarda mutsuzum. Belki de bu yüzden düşünmeye başladığım zamanlarda dikkatimi dağıtıyorumdur. Bilinçaltımın böyle bir savunma mekanizması var ve bu gidişle düşüncelerden kaçmaktan bildiğin mal olup çıkabilirim. Mutsuzum dediğim de sadece can sıkıntısı veren küçük şeyler. Şimdiye kadar küçülmüş olan şeyler de diyebilirim ama zamanının büyüklüklerini hala taşıyorlar. Ancak asıl gelecektekiler mutsuz edebilir diye canım sıkılıyor.

6 Yorum:

  • NESNEL nerelerdesin?? sen tanımazsın ben senin blog takipçinim:) deli miyim neyim merak ettim epeydir yoksun ve de son bi kaç yazıyı tekrar okudum da kafa baya bi, bi' milyonmuş son bi kaç yazıyı yazdığın zamanlar ya ondan..epeydir de yeni kayıt yok ,bi ses ver bakem,muhabbet ammada uzadı di mi :)ya o neyse de bu kadar uzun mektup bile yazmadım kimselere uzuuun zamandır, asıl ben iyi miyim ki :))hadi bi ses ver bakem..Kendine mukayyet ol ,hoşkal ve 'iyiyim iyiyiym endişeye mahal yok'' baabına bişiler yaz işte ..

  • eheh teşekkür ettim merak ettiğin için =) yaşıyorum sağlamım, şehirdışındaydım , yoğundum falan ondan pek yazamadım. gerçi yazıcak bişeyim de yok pek.

  • iyi olmana sevindim,cevap da gelmeyince iyiden iyiye merakta sarmıştı hani..sağlıcakla kal,yoğunluk iyidir iyi..

  • Adsız dedi ki...

    Şu düşünme olayına bildiğin bir çözüm varsa bana söyler misin zira ben yakında doktora gidip beynimi durdurmak istediğimi,beynin bir açma kapama düğmesinin olup olmadığını sormayı planlıyorum da :D Anladık beyin bedava da faturası yok diye bu kadar çalışması hoş değil yanii :)

  • otur oyun oyna. hangi yazımdı hatırlamıyorum ama bununla ilgili bi yazım olması lazım.

  • olur olur.