804

Şimdi neler oldu kendime özetlemek istiyorum. Nisanın ortasında askerden döndüm, döner dönmez hastalandım 1 hafta evden çıkamadım hiçbirşey yapamadım. Evden çıkamamak baya moralimi çökertti ve katlarnarak büyüdü, iyileştikten sonra da evden çıkmak istemedim. Yalandan kpss'ye girdim. Hadi artık yüzük yapıp satmaya başlıyorum dedim ve çalışmaya başladım. Ancak Haziranın başında Paypal Türkiyeden çekildi ve yüzükleri yapsam bile birincil ödeme alma seçeneğim ortadan kalktı, bu daha çok moralimi bozdu.

Haziran boyunca ara ara çalışmaya devam ettim sanırım. Bir yandan da ödeme alma yöntemlerini araştırıyorum tabi. GoShopier'i buldum tamam bununla devam edicem dedim. Başka bir site üstünden satış yapma seçeneğini bir süre ertelediğim için site kurayım dedim. Her halükarda kuracaktım zaten.

Elimdeki ürünlerin fotoğraflarını çekeyim hemen dedim. Yakın plandan hepsi bok gibi gözüküyormuş onu farkettim. Ya da ben çok mükemmeliyetçiyim ondan öyle geldi. Tamam yeniden yapayım hepsini daha da özenerek dedim. Bu arada site üstüne çalışmaya başladım ancak zaten hafif depresifken bir de sitede karşıma çıkan zorluklar iyice bunalttı beni.

Karşıma çıkan her zorlukta bu sıkıntıların fiziksel etkilerini de hissetmeye başladım. Belki daha önceden de böyle sıkıntılıyken oluyordu ancak artık daha net fark edebiliyorum. Mesela can sıkan bir engelle mi karşılaştım, direk kollarımda uyuşma başlıyor, yaptığım işin üstüne gitmem gerektiğini bilmeme rağmen o an bırakıp oyalanmaya başlıyorum ve belki 1 hafta sonra tekrar o işe başlıyorum.

İşte böyle böyle tam 2 ay geçti. Bu süre içinde belki de yapacağım işin tutup tutmayacağını görmüş olacak başka alanlara yönelecektim. Ancak hala pes etmiş değilim. Buraya bunları yazmamın nedeni de bu. Yaptığım ve yapacağım işleri buraya yazarak kendimi motive edebileceğimi hissettim. Hem bu blogumun da yüzüne bakmış olurum biraz, özlüyorum burayı.

0 Yorum: