808

3 gün önce yazdım sanıyorum 1 hafta olmuş son yazının ardından. Çok da aşırı bişey yapmadım gibi geliyor ama aslında tüm fotoğrafları çekip düzenlemek bile yeteri kadar büyük. Ürünlerin isim şemasına da karar verdim. Site içindeki küçük şeyleri düzelttim vs derken hiçbir şey yapamaz hale geldim.

Yine o kollardaki uyuşmalar falan gelmeye başladı çünkü ürün açıklamaları, anasayfa düzeni vs gibi konularda ne yapacağımı hayal edemiyorum. Hakkında yazısı bile yazamadım. İnsanlar ürünlere bakar hmm güzel der ama birebir etkileşimi bu tarz açıklama yazılarında kurarsın ve benim bu konuda hiç bir fikirim yok. Tamamen teknik açıklamak da istemiyorum. Hadi bunları geç daha işin uzak mesafeli satış sözleşmesi vs gibi yönleri var. Ne yapacağımı bilmediğim için erteleyip duruyorum.

Bunlar bir yana sosyal medyaya da hala bir şey eklemedim. Çünkü onlara da ne yazacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
Fak det şit.

2 Yorum:

  • Mükemmelliyetçiliği bırak. İnsanlar vasatın üstüne layık değil. Kimse mükemmellik için harcanan emek ve çabayı takdir etmiyor.

  • Ben de kendime sürekli mükemmeliyetçiliği bırak, çalışır haline getir sonra mükemmel hale getirirsin diyorum ama olmuyor. sadece logo için bile rahat 12 saatten fazla harcamışımdır.
    Ancak "Kimse mükemmellik için harcanan emek ve çabayı takdir etmiyor." bunu hiç bu açıdan düşünmemiştim. hep kendim nasıl hizmet almak istiyorsam o şekilde ürün ve hizmet sunmak istemem yüzünden bunlar.