706


Hiç iyi değilim be.

705


Engellemeden sonra bloglara girebiliyorken birden kontrol paneli engellendi ama bloglara hala girebiliyordum. DNS’ime mi bir şey oldu diye kurcalayınca bloglara da giremez oldum. Sonra da yasağın yakında kalkacağını bildiğimden hiç uğraşmadım. Zaten izlediğim bloglarda 3 yazı birikmiş sadece. O değil de bu arada çok yazasım geldi ama not da almadım başka yere de yazmadım… Çok salak geçiyor günlerim.

704

703

702


Oturma odasından çıkarken annemle babamı odaya kilitlemişim. Telefonları da yanlarında değilmiş babam mail atmış oğlum kapımızı kilitlemişsin gel de aç diye. Maili de görmedim ablam aradı, telefonu annemlere vermeye gittim. Kapı nasıl olsa açılır diye hızla kapıya girdim, lan kapıyı niye kilitlemişler dedim kendime, kapıya vurdum, onlar da geri vurdu. Baktım anahtar benden taraftaymış… of çok güldüm lan! Kendi kapımı hep anahtardan tutarak itiyorum kapanınca da çeviriyorum, el alışkanlığı oldu iyice napıyım.

701

700

2 sene önce şöyle bir yazı yazmıştım. Tarayıcı aldıktan sonra aynısı kağıda yazarak yapabileceğim hiç aklıma gelmemişti. Sonradan Kontes hatırlattı tarayıcın var artık böyle yazsana yazılarını diye. Yalnız tüm yazılarımı da kağıda yazamam ki be. Aslında saman kağıda ve adam gibi bir kalemle yazmayı düşünüyordum ama şu an dışarıda yıllardır görmediğim bir kış olduğu için çıkıp kağıt kalem almaya çok üşeniyorum. Onları alana kadar elimdekilerle yazarım artık.

*Şimdi yazdım da beyaz kağıtla da güzel durdu be. Sanki biraz daha büyük yazsam daha güzel olur gibi...

699

Tron Legacy’nin müziklerini çok sevdim. Sonra Daft Punk’ın albümlerini biraz dinledim onları da severim belki diye, sevemedim.

O değil de 82 yapımı Tron’u da izledim. Adamlar ne çekmiş yaa…

698

Sırf bir şeyler yazmak istediğim için Word’ün başında böyle uzun uzun dikilmeyeli baya uzun zaman olmuştu. Mesela şey, Juno’nun soundtrackini dinleyince mutlu oluyorum. Zaten artık soundtrack dinliyorum sürekli. Birbirine uyumlu parçalar hazır seçilmiş oluyor, keyifli oluyor, tam tembel işi. Bir de şu soundtrack için Türkçe kelime bulamadığımdan böyle diyorum. Yoksa hiç sevmiyorum böyle İngilizce kelime kullanmayı. Zaten Word altlarını çiziyor sinir oluyorum. Ben önceden böyle imlaya uygun yazmıyordum, tamamen Word altını çizmesin diye öyle yazıyordum, sonradan alıştım zaten ona göre yazıyorum. Zaten yakında Word’den de kurtulup başka şekilde yazıcam az kaldı. O değil de harici hard disk almam lazım be, yedek almak şart. Bir de şey şu numaraları bazen yanlış yazıyorum ya, çok sinir oluyorum. Sonra linkte o yanlış numara kalmasın diye silip tekrar yüklüyorum. Böyle de takıntılıyım.

697

-23” monitör al
-5.1 ses sistemi al
-720p film bul

…kontrastsız laptop ekranında stereo kulaklıkla izle.

696

Havanın erkenden kararmasını hiç sevmiyorum. Daha saat 3’de hava karardı diye ışığı yaktım perdeyi çektim lan. Sırf bu yüzden gün hiçbir şey yapmadan geçmiş gibi hissediyorum. Gerçi zaten bir şey yaptığım yok ama yine de ikiye katladı bu be.

695

Eskiden çok hayal kuran biri olarak görmezdim kendimi ama hayallerim yıkıldıkça her ne kadar gereksiz de olsalar, gerçekleşmeyeceklerini bilsem de aslında ne kadar fazla ve güzel hayaller kurduğumu fark ediyorum.

694

Blogger’ı yeniden kapamışlar, ertesi gün bir yerde okudum da haberim oldu çünkü youtube’dan sonra dns ayarlarımı hiç değiştirmemişim eheh. Açıkçası beni çok da germiyor zira amanın ziyaretçi sayısı düşecek diye bir derdim yok ayrıca bunun böyle gitmeyeceğini anlayıp yasada düzenleme yaparlar elbet.