255

Bazı geceler Harun’la “hadi l4d yapalım lan” diyip doyasıya zombi kafası patlatıyoruz. Mikrofonla da rahatça iletişebildiğimizden daha bi zevkli…

Yalnız bildiğin zombi değil, koşuyorlar baya baya. Hatta hayvan gibi zıplayıp, tırmanıp olduğun yere geliyorlar falan. Asıl zevki de bu veriyor, yoksa mıy mıy şeyleri vurmakla ne uğraşacam lan. Sonra değişik zombiler de var, onlar da ayrı bir tat katmış.

Hunter’lar tecavüzcü coşkun edasıyla üstüne atlıyıp tepiniyor. Zombi olmadan önce baya sportif bir elemanmış zira damdan dama geziyor.
Smoker’lar 50 metre uzaktan dilleyip kendine çekiyor. Zombi olmadan önce gırtlak kanseri olmaya yakınmış bu, zira pis pis öksürüyor hem ölünce de patlayıp ortalığı duman yapıyor.
Boomer’lar üstüne kusuyor, zombicanlar da sanki kamyondan beleş bir şeyler dağıtılıyor gibi üstüne çullanıyorlar. Bunun zombi olmadan önce ne olabileceğini bilemedim.
Tank’lar bildiğin öküz, yerden beton söküp atıyor, kodumu 50 metre uçuyorsun falan. Bunlar spor salonunda steroidle kas yapan elemanlar, zombi olunca iyice şişmişler.
Witch’ler bildiğin ergen! Ergen genç kızımız zombi olur ve karanlıkta cıbıl cıbıl oturup emo/gotik edasında ağlamaya başlar ama o ağlama sesi çok rahatsız ediyor be. Ayrıca kodumuydu tam koyuyorlar ha, öyle böyle değil, ergen gücü ehehe…

Bir de mermi bitmesin diye eline 2 tabancayı alıp salak salak uzaktan gezinenleri vurmak süpersonik zevkli zira tabancaların mermi sorunu olmuyor. Dibine gelince de dipçikle ağzına çarpıp geriye sendelerken mermiyi kafasına çakıp patlatıyoruz falan, zevkli lan, seviyoruz da hep 2 kişi oynuyoruz be…

0 Yorum: