144

Azımdan bir şey almak isterseniz gece 3-4 gibi gelin konuşmaya başlayın benle. Saçmalıyorum baya ama ne dediğimi bilmiyorum hiç. Fazla zorlamayın uykudayken sinirlenince azınızın ortasına çarpabilirim bile! Hem hatırlamıyorum ne yaptığımı ki, sabah sorarım dudağına naptın diye…

4 Yorum:

  • Benim kardeş çok tuhaf yahu.. Uykusunda konuşuyor onu bırak, bikere battaniyesini almış odama gelmiş bi uyandım tip tip bakıyor. Tırstım tabi biraz gecenin bi vakti. ''Napıyosun burda git yat'' dedim cevap vermedi ben iyicene tırstım. Sonra gitti yattı. Ertesi gün ''niye geldin gece sen'' dedim. Hatırlamıyomuş. Hatta gecenin bir vakti arkasından sürüklediği battaniyesine ''şşşt'' yaptığını da bilirim. Ama en azından bizim can güvenliğimiz var, daha saldırmadı kimseye :P

  • Ahahah süpermiş =) ya bide geçen bizimkiler gece bişey olmuş ona kalkmışlar, gürültü falan olmuş biraz. Gitmişim dolanmışım ortalıkta noluyo ya falan demişim, gidip yatmışım =)
    Anlattılarda şaşırdım baya. Böyle hayal meyal hatırlıyorum. Bide küfretmiyorumdur inşallah ya ahaha...

  • nhahaha, öğrendiğim iyi oldu.
    ağzından bir şey almam gerekince camı kırar girerim odana ki. hem zombiyim hem hırsızlık eğitimi aldım. ğiğöğöğööüöüğüğ.

  • Nıhahaha... penceremin öünde geldiğin gibi gidersin pis zombik! Krom alaşımlı Titanyumdan pencere demirlerim var benim!

    Hey yavrum kimin ağzından laf alacan sen. Öyle gece yanıma gelebilecek olursan bi vurursam azına zaten zombirik olan incecik kuru boynun dayanamaz kafan falan kopar, sabah odamda kafası koltuk altında bana bakan zombik karşılaşmak istemem.

    Hem laf istiyosan börgırdan menü ısmarla, meh....

    Hee bide Krom alaşımlı olduğu için feci parlak yüzeyinden ay ışığını gözüne yansıtıp kör eder seni şimdiden diyim, baştan unut sen.
    Bişey değil...